Potřebujete poradit?

TAPIOKA
Tapiokové perly se po uvaření musí osladit hnědým cukrem a karamelem.
Jen tak docílíte skvělého zážitku z Tapioky...
NÁVOD JAK SPRÁVNĚ UVAŘIT…
Tapioka se vloží do vařící vody a míchá se minimálně 3 x za minutu.Vody musí být 6 x více než Tapioky!
Tapioka se při vaření lepí na dno. Doporučujeme tedy vařit ve dvojité nádobě, nejlépe vařič těstovin.
Tapioka se vaří cca 22 – 25 minut za pozvolného probublávání vody.
Po uvaření se Tapioka propere studenou vodou a změní barvu na černou. Správná konzistence je aldente jako u těstovin.
Tapioka se propere, a až je studená, můžete ji použít. Uchovává se v trošce vody, aby se nelepila dohromady(celá zaplavená ).
Uvařená Tapioka je bez chuti, musíte ji tedy osladit hnědým cukrem nebo jiným sladidlem.
Uvařená tapioka by se měla spotřebovat ihned, nejdéle však do 5 hodin od uvaření.
Dobrou chuť!
PO OTEVŘENÍ SE MUSÍ UCHOVÁVAT V UZAVŘENÉ NÁDOBĚ V TEMNU!!